Trondheim. Del 2

Velkommen tilbake! Dette er den andre delen av turen til Trondheim februar 2020. 

Etter mitt Marit-øyeblikk hadde vi arrangert å spise middag sammen med en colombiansk venninne og mannen hennes, Frode, som bor i Trondheim. Hvordan jeg ble kjent med henne er en ganske fin historie også. 

Med Diana på Frida i Trondheim sentrum

Hun heter Diana og er veldig glad i skirenn og skiløpere, derfor holder hun seg oppdatert ved å følge Anders på instagram. Det har hun gjort i noen år allerede. Plutselig begynte Anders å legge ut bilder sammen med sin nye meksikanske kone (meg), og i begynnelsen av 2018 sendte Diana en melding til meg for å si hei, og for at vi kunne treffes neste gang jeg skulle være i Trondheim. Kort sagt fortsatte vi å snakke, traff hverandre i Oslo og har vært i kontakt ganske ofte i sosial medier.

Vi dro til en meksikansk restaurant som heter Frida. Den hadde jeg hørt veldig gode rykter om. Og det var til og med i nærheten av hotellet der vi bodde.  Vi koste oss med tacos, øl og generelt var det en veldig god stemning. Selveste Bjarne Brøndbo var der! En av de første sangene Anders viste meg da jeg kom til Norge, var selvsagt «Rompa mi».

Dagen etter var vi på Ski Tour i Granåsen. Det var det mest spennende skirennet jeg har vært på. Diana og Frode var med. Vi heiet på alle nordmennene selvfølgelig, men også på Dario Cologna fra Sveits og Federico Pellegrino fra Italia, på italiensk! Det snødde ganske mye, men sola skinte likevel. Jeg må innrømme at vi frøs litt, vi er latinamerikanske tross alt. 

Mest dramatisk var det at Alexandr Bolsjunov falt rett foran oss, og ble veldig sint. Til slutt ble det trippel norsk på pallen. Johannes H. Klæbo, Pål Golberg og Erik Valnes.

Foto: Diana Medina

Etter at langrennet var ferdig, dro vi tilbake til Trondheim sentrum, og jeg sa ha det bra til vennene mine. Jeg gikk rundt litt før jeg dro til hotellet, og ventet til Anders var ferdig på jobb.

På lørdags kveld spiste vi middag på Olivia restaurant. Den ligger på Solsiden, som er tilsvarende til Aker Brygge i Oslo for å si det sånn. Der traff vi noen kollegaer av Anders. Det var trivelig. Noen ganger ser jeg dem bare på Tv-en. 

Dagen etter hentet svigermora mi meg fra hotellet for å dra til Lundamo, der Anders kommer fra. Der spiste jeg norske tacos sammen med familien vår mens vi ventet på Anders. Det var en veldig koselig helg i Trøndelag, synes jeg. 

Takk for nå!

♥ Kenia

Advertisement

Published by Kenia Díaz Vincent

Hei, jeg heter Kenia og er meksikaner. Fikk et plutselig behov for å skrive...på norsk! Jeg elsker dyr, bøker, kunst, historie, språk, å lage og å spise mat, Pinterest, og å alltid lære nye ting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: